Sarbatoarea Painii la cora

Azi vreau doar sa va spun ca in perioada 14 mai – 3 iunie 2014 puteti manca paine buna. Si asta pentru ca e Sarbatoarea Painii la cora. Aceasta este a treia editie si programul ei este urmatorul:

14-20 mai în magazinele din București (Sun Plaza, Pantelimon, Lujerului, Alexandriei), Arad, Baia Mare, Cluj-Napoca.

28 mai-03 iunie în magazinele din Constanța City Park, Constanța Brătianu, Drobeta Turnu Severin, Bacău și Ploiești.

Painea este pregatita in cuptoarele proprii si sunt destul de multe specialitati, asa ca sigur veti gasi ceva care sa va placa. Puteti alege intre Pâinea brutarului cora, Pâinea Vrac, Pâini speciale cu semințe,Pâini grecești – rețete unice pe piață, Pâini franțuzești și Pâini italiene.

„Pâinea vrac: este o pâine la metru, după principiul îți alegi cât poți duce; Este ideală pentru picnic și evenimente în aer liber, asezonându-se perfect cu garniturile dumneavoastră.

Pâinea Brutarului cora : are un gust desăvârșit al pâinii de odinioară fiind coaptă pe vatră și este apetisantă datorită metodelor de producție tradiționale.

Pâinile speciale cu semințe: sunt o simfonie de arome și gusturi, dată de selecția de cereale și semințe.

Pâinile grecești : sunt produse după rețete autentice din Grecia, din făină fină de grâu dur, au culoare aurie, un miez elastic, arome și texturi unice. Aceste rețete se găsesc în acest moment numai la cora.

Pâinile franțuzești: sunt coapte pe vatra, au o coaja crocanta specifică pâinii franțuzești, iar procesul de fermentare le conferă un gust unic.

Pâinile italiene: sunt produse după o tehnologie laborioasă, presupunând timpi lungi de odihnă și de dospire petru a obține savoarea caracteristică.”

COMENTARII

Adauga comentarii