Persil Gel si BUZZstore

Acum mai bine de o luna am fost acceptata sa testez detergentul Persil Gel. Acest lucru a fost binevenit, pentru ca detergentul meu (pe care il folosesc de multi ani si e o marca destul de scumpa) nu mai face fata. Mi se pare ca nu mai spala bine si, in plus, rufele nu miros proaspat dupa ce sunt spalate. Recunosc ca mie nu-mi place sa folosesc inalbitori sau balsam de rufe, asa ca detergentul trebuie sa fie foarte bun.

Campania aceasta este organizata in colaborare cu BUZZStore, o comunitate unde te poti inscrie si tu, pentru ca vor urma si alte produse spre testare. Pachetul primit continea o sticla mare de Persil Expert Gel, un prosop, 10 mostre din acelasi detergent, si cupoane de reduceri. Pe ultimele doua au fost foarte bucuroase sa le primeasca mama si inca 4 prietene. Am testat, iar acum sunt gata sa va spun rezultatele, concluziile si parerile noastre. Si va promit ca vor fi sincere.

Mai intai testul prosoapelor: Eu am o obsesie cu prosoapele albe. Adica la mine in casa aproape numai din astea gasesti. Si pe ele se vede orice urma de mizerie si pata. Persil Gel le-a curatat impecabil.

Persil Gel si BUZZstore

Testul petelor: Au disparut cele de ciocolata, sos de rosii si alte mancaruri colorate ca unii copii isi pun toata mancarea pe tricou. Din pacate pata de vopsea de par a ramas pe bluza mea (adevarul e ca am asteptat vreo cateva zile pana s-o spal. Nu stiu cum s-ar fi comportat daca o spalam imediat). N-am incercat detergentul Persil Gel la alte pete.

Testul temperaturii: S-a comportat la fel de bine si la 30 de grade si la 60. Prosopele au fost la fel de albe, indiferent de temperatura,  La temperaturi mai mari nu l-am folosit.

Ce ne-a placut: Inafara de faptul ca spala tare bine, este frumos aromat, iar dupa spalare rufele capata un miros proaspat de parca ar fi fost uscate de un vant de primavara. De asemenea este economic: o masura mica se foloseste la 5 kg de rufe

Persil Gel si BUZZstore

Ce nu ne-a placut? La capitolul asta nu avem nimic de comentat. Sa nu credeti ca spun asta pentru ca vreau neaparat sa scriu un review excelent (ca poate ma accepta si in campanii viitoare). Acesta este adevarul: Persil Expert Gel e un detergent foarte bun. Ceea ce sper eu insa e ca in viitor sa nu-i schimbe formula (asa ca si alte branduri) si sa transforme ceva de calitate intr-un rebut. Si asta numai pentru ca asa-i in Romania 😀

COMENTARII
  Adriana Huszar
  13 Mar 2014
  8:44pm

  Si eu am testat acelasi detergent , in aceiasi campanie 🙂
  Ca si tine, foloseam de multi ani o marca concurenta .
  Parerea mea despre Persil Gel : este cel mai bun detergent pe care l-am folosit pentru rufe albe, spala bine la 30-40 de grade , la fel di la 50, la mai mult nu l-am folosit ; cantitatea folosita a fost mai mare din cauza apei dure ; imi place parfumul, imi place cum spala, imi place Persil Gel ! Cu siguranta il voi recumpara pentru rufele mele albe si deschise la culoare ! Aceiasi problema am avut-o ca si tine cu o pata de parfum de pe o camasa, pata veche, intr-adevar .

Adauga comentarii