Invitatie la distractie: Mic dejun in Home Matasari

Cum arată o dimineaţă obişnuită pentru tine? Pentru noi, începe întotdeauna cu un mic dejun delicios. Brioşe, o cafea fierbinte, un bol de cereale sau un munte de clătite, toate acestea ar trebui să definească începutul zilei pentru fiecare dintre noi.
Pe 1 octombrie, ne trezim de dimineaţă şi-ţi pregătim cel mai bun mic dejun din lume. Blogurile culinare care te ademenesc în fiecare zi cu cele mai savuroase fotografii trec acum din online in… Home Mătăsari.Bucătarul nu se dezbracă de secrete de data aceasta, ci de reţetele pentru ciorbe, sosuri şi fripturi. Îi provocăm la pregătirea unui… mic dejun de Bucureşti. Te trezim pe la 9, chiar dacă e sâmbătă. Dar asta numai ca sa ajungi sa iei micul dejun la ora 10 împreună cu noi.

Acesta este anuntul pregatit de organizatori. Pe langa el va invit si eu sa participati fie ca  expozanti, fie ca simpli degustatori. O sa fiu si eu pe acolo, sper din tot sufletul, si o sa vin pregatita cu ceva bunataturi. M-am gandit la niste cupcakes cu zmeura si ciocolata
Sau puteti sa-mi spuneti chiar voi ce v-ar placea sa mancati, si va voi face o comanda speciala :). Astept sa ne intalnim.

Mai multe informatii gasiti pe pagina facebook a evenimentului

Cu mult drag, Brindusa.
COMENTARII
  Rosemary
  15 Sep 2011
  10:54am

  It would be hard to choose . . . . but I do like the idea of the spiral, mostly because I’m too afraid to make something like that myself!

  catkitchen
  15 Sep 2011
  7:25pm

  superb eveniment matinal si cu siguranta o sa vina ceva lume 😉 … eu as veni cu mare drag , dar din pacate sunt cam departe :(((( …. va doresc un 1 octombrie minunat si plin de bunatati !!!!

Adauga comentarii