Cadouri de vara / Summer Giveaway

Dragii mei, de mult nu v-am mai multumit pentru fidelitatea si dragostea cu care ma inconjurati zi de zi. Pe pagina de facebook sunteti peste 4000, prin Google Friend Connect ma urmariti peste 350, multi comentati zilnic si sunteti la curent cu fiecare reteta. Si pentru asta va sunt recunoscatoare. Pentru ca, sa stiti, un blogger culinar asa micut ca mine prin asta creste mare: prin comentariile voastre 🙂

O parte din cadouri sunt oferite in colaborare cu Coffestore, magazinul cu doi „f” si un „e” cum se prezinta chiar el. Eu am avut ocazia sa testez cafeaua de la ei si pot sa va spun ca pentru un gurmand al cafelei asa ca mine, a fost o incantare. Fie ca vreti Julius Meinl, Lavazza, Illy sau Segafredo, gasiti acolo marcile cele mai importante si aromate de cafea. Sunt cafele adevarate, care nici nu se compara cu ce puteti gasi prin hipermarketuri.

Dar sa trecem la cadouri:

1) Doua cani de cafea Julius Meinl. Pentru a va inscrie la acest cadou trebuie sa dati like paginii de facebook Coffestore

2) Doua pahare de ceai + o cutie de ceai Julius Meinl. Pentru a va inscrie la acest cadou trebuie sa dati like paginii de facebook Coffestore

3) Un set de condimente care cuprinde : anason stelat, chimion, allspice + un set de sare si piper

4) Un set de cutite de taiat branza

5)  O carte de bucate „Redescoperiti Secretele Bunicii”

6) Un set pentru cupcakes  format dintr-o tava din silicon si multe hartiute pentru cupcakes
Care sunt conditiile de participare? Pe langa cele de la cadourile 1 si 2, lasati aici un comentariu in care sa-mi spuneti la care cadou va inscrieti. Poate fi unul, doua, sau toate sase.
Si, cum mie imi place tare mult cafeaua, va rog sa-mi lasati in comentariu si o reteta de facut cafeaua (daca aveti vreuna mai speciala) sau o reteta de bautura cu cafea care va place. Si nu uitati sa lasati si un nume + un mod in care sa dau de voi in cazul in care castigati.

Inscrierea pentru cadouri are loc intre 17 si 29 iulie. Tragerea la sorti va avea loc pe 30 iulie.
Cadourile vor fi trimise doar pe teritoriul Romaniei.

Hugs dragilor si succes 🙂

30 iulie 2013

Va multumesc din toata inima pentru ca v-ati inscris atat de multi si pentru cuvintele frumoase pe care le-ati scris. Am aflat cateva reteta super de si cu cafea, pe care sa fiti siguri ca o sa le pun in practica. Dar sa nu va mai tin in suspans si sa vedem cine au fost norocosii (si eu sunt curioasa)

Pentru CADOUL 1 (setul de cani) v-ati inscris 39. Sa vedem cine e norocos … numarul 9, adica Simona (Gradinita Fluturasilor Talentati). Felicitari!

Pentru CADOUL2 (setul de pahare + ceai) v-ati inscris 46. Sa vedem cine e norocos … numarul 30, adica Anda Baldau. Felicitari!

Pentru CADOUL3 (condimentele) v-ati inscris 46. Sa vedem cine e norocos … numarul 35, adica Ioana A. Felicitari!

Pentru CADOUL4 (cutite branza) v-ati inscris 44. Sa vedem cine e norocos … numarul 19, adica Gabriela Moraru. Felicitari!

Pentru CADOUL5 (carte de bucate) v-ati inscris 42. Sa vedem cine e norocos … numarul 10, adica Elena (Sarea-n bucate). Felicitari!

Pentru CADOUL6 (set cupcakes) v-ati inscris 46. Sa vedem cine e norocos … numarul 21, adica Cris1teodora. Felicitari!

Pe cei care mi-au lasat o adresa, ii voi contacta eu.
Oricum, voi avea nevoie de la toti cei 6 castigatori de un mail cu numele complet si adresa completa (in Romania) la adresa de mail cookingwithmysoul@gmail.com
Cadourile nerevendicate pana pe10 august, vor fi trase la sorti din nou.

Va rog sa fiti ingaduitori cu mine, am unele probleme, asa ca voi putea trimite cadourile abia dupa data de 15 august. Va multumesc pentru ca ma intelegeti.

COMENTARII

Adauga comentarii