Vita chinezeasca

Aceasta vita chinezeasca este o mancare rapida, daca ai toate ingredientele prin camara. Pentru ca se gateste rapid, carnea de vita trebuie taiata fasii cat mai subtiri. Gustul minunat se obtine prin marinarea carnii in vin alb si sos Canton Black Bean Sauce

Ingrediente:

  • 500 g carne vita, taiata fasii subtiri
  • 2 linguri vin alb sec
  • 1 borcan fasole verde lunga
  • 2 catei de usturoi, rasi fin
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic Canton Black Bean Sauce*

 

* eu l-am luat de la Mega Image

Mod de pregatire Vita chinezeasca

Pune mai intai carnea la marinat in vin + Canton Black Bean Sauce pentru o ora.
Incalzeste uleiul intr-un wok (sau intr-o tigaie mare) si pune carnea scursa bine de marinata (marinata pastreaz-o) si usturoiul.
Adauga putina apa , acopera tigaia cu un capac si lasa la fiert la foc mic pana ce carnea e gata. Daca ai taiat carnea destul de subtire, asta nu trebuie sa dureze mai mult de 15 minute.
Cand carnea e gata, pune fasolea si amesteca , la foc mare cam 3-4 minute. Fasolea nu trebuie sa se inmoaie.
Adauga marinata si mai amesteca putin.
Serveste cu taietei de orez ca mine, sau cu taietei de grau.
Pofta buna!

COMENTARII

Adauga comentarii