Tarta cu mere si caramel

 

Toamna asa bogata in fructe n-am mai vazut de mult. Iar merele… merele sunt o adevarata incantare. Deasupra coaja e rosie si lucioasa, inauntru sunt zemoase crocante si parfumate. Iar pomii au rodit asa de multe, ca nu mai prididim sa le mancam. Asa ca am hotarat sa fac o tarta cu mere. Pentru coca am o reteta tare buna, din care iese o coaja frageda de se topeste in gura. Umplutura, insa, mi-a dat batai de cap. Nu vroiam sa fac nici o crema de vanilie. Dar nici simpla nu vroiam, ca tarta cu mere rustica mai facusem. Si atunci m-am pus pe cautat. Cea mai apetisanta reteta am gasit-o la Miha, de unde m-am si inspirat. Am adaugat „my personal touch” si in final a rezultat aceasta tarta cu mere si caramel, care a cucerit absolut toata audienta. Eu o sa va las reteta pentru patru persoane, dar va sfatuiesc sa faceti portie dubla, pentru ca o sa dispara din farfurie urgent. Si sigur mesenii vor mai cere o portie 😉

Nu uitati ca puteti printa reteta, sau o puteti salva pentru mai tarziu 🙂

COMENTARII
    Paula Gafitescu
    29 Oct 2013
    9:05am

    Deci mie mi-a lasat gura apa doar vazand-o in poze 😀 Nu stiu cum as fi reactionat daca as fi avut tarta asta in fata mea…cred ca nu mai ramanea nimic :)) Cu alte cuvitne chiar imi place ce a iesit, eu ador caramelul…ma topesc dupa el, iar in combinatie cu merele e super bun!

Adauga comentarii