Porcul de Peris revigorat

De cand ma stiu eu, cand zicei Peris ziceai carne de porc. Pe vremuri acolo era o statiune de cercetare si un combinat de crestere a porcilor. Dupa 1990 n-am mai auzit prea multe despre ei. Dar se pare am trait s-o vad si pe asta (si bine imi pare): porcul de Peris revigorat. Am aflat-o atunci cand am fost invitata la inaugurarea noului magazin Peris, din Bucuresti, Str. Clucerului 2 (pe langa P-ta 1 Mai).

Ne-am intalnit mai multi bloggeri in micutul si dragutul magazin. Am mancat multe si bune preparate din carne de porc de Peris, gatite pentru eveniment de Dan Boerescu.

„Cei peste 50 de ani de traditie in cresterea porcinelor si in cercetarea in domeniu recomanda Romsuintest Peris S.A. ca producatorul cu cea mai mare experienta din Romania. Magazinul Peris din Piata 1 Mai a fost deschis din dorinta de a aduce produsele Peris mai aproape de consumatorii finali ai zonei.” a declarat la lansarea evenimentului Georgiana Covaci – Marketing & Communication Executive la Grupul REINVENT. Aceste produse sunt 100% naturale, fara nitriti, nitrati, MDM-uri si alte E-uri nocive.

Pe langa angajamentul pentru sanatate, produsele Peris se remarca prin aspect, fragezime si gust inconfundabil. Sunt caracteristicile carnii de porc de Peris – singura rasa creata la noi in tara.”

Si cateva imagini de la eveniment:

Porcul de Peris revigorat

 Porcul de Peris revigorat

 

 Porcul de Peris revigorat

 Porcul de Peris revigorat

 Porcul de Peris revigorat

 Porcul de Peris revigorat

 Porcul de Peris revigorat

 

Citeste mai mult: Festin delicios si networking la evenimentul “Dialog cu Gust”- magazinul Peris

COMENTARII

Adauga comentarii