„din blog in blog… sfora-n tara” a ajuns si la mine

Cu mai bine de doua luni in urma cateva bloggerite au avut o idee minunata: sa initieze un schimb de cadouri intre bloguri. Yafa a fost cea care si-a pus la dispozitie blogul pentru a face lista cu participante, iar Furnicuta Boscodina a umblat din blog in blog si a dat sfoara-n tara (si nu numai) despre noul eveniment.

S-au inscris multe fete, din tara si de peste mari si tari. Dupa care a urmat impartirea cine-cui-trimite-si de-la -cine-primeste. Pe asta a facut-o tot draguta de Yafa.  Eu i-am trimis Giovannei si am primit de la Judy. Si cate am primit!

forme de toate felurile, ulei de masline, ulei aromat, migdale, cafea spaniola, sofran (adevarat!), o revista cu retete, o farfurie- suvenir cu Spania, un vin rosu pe care abia astept sa-l incerc, o forma de tarta.
Ii multumesc mult de tot lui Judy, pachetul de la ea a fost nemaipomenit. Tot ce mi-a trimis m-a bucurat enorm. Si sunt nerabdatoare sa le folosesc. Nici nu stiu la care sa ma uit mai intai! Sper ca toate fetele care au participat sa fie la fel de fericite ca mine.

COMENTARII
  Elena Toma
  9 Jul 2010
  10:19pm

  Felicitari, Brandusa! Esti o fericita si este un sentiment minunat. Pe care insa unele fete nu o pot impartasi cu noi. Draguta de Judy, atat de amabila si generoasa a trimite cate ceva din tara de adoptie, nu a fost la fel de fericita. Poate totusi este vorba de intarziere… Sa speram. Un weekend minunat!

  Lira
  10 Jul 2010
  7:03am

  Ai primit chestii extraordinar de frumoase si imi pare nespus de rau ca nu am aflat la timp de aceasta initiativa. Mi-ar fi placut tare mult sa particip.Poate data viitoare. Sa ai o zi frumoasa si sa le folosesti cu placere.

  Brindusa
  10 Jul 2010
  11:56am

  Elena mi-ar pare tare rau ca sa nu ajunga cadoul la Judy. Ea a fost foarte draguta cu ce mi-a trimis. Mi-a depasit orice asteptari. Ar trebui cineva sa-i scrie Mihaelei pe blog sa vada ce s-a intamplat.

Adauga comentarii