Cervo Food Concept – noul restaurant pentru corporatisti

Unde se mananca bun in Bucuresti? Am descoperit eu un loc. E la cateva minute de statia de metrou Pipera si pana de curand era cunoscut de cei care lucreaza in zona pentru meniurile de pranz. De curand a aparut noul Cervo Food Concept, odata cu lansarea meniului a la carte. Saptamana trecuta am putut gusta din unele preparate din meniu si pot sa va spun ca mi-au placut. Bucataria este mediteraneeana, cu ingrediente de buna calitate gatite cu pricepere de chef Costin.

Foarte mult mi-a placut si interiorul, care arata (asa cum imi spunea o cunoscatoare in ale domeniului) ca intr-un resturant italian. Incepand de la canapelele de piele, pana la bar si rastelul de vinuri.

Unde puteti gasi restaurantul Cervo? Pe strada Fabrica de Glucoza nr. 9B, bloc C (cu intrare prin str. George Constantinescu nr.3A) Sau pe www.cervofood.ro.

Si acum va las in compania imaginilor pe care cu amabilitate mi le-a trimis Laura Pascu (prcafe,ro)

P.S. Si un sfat de final: cand ajungeti la resturant, comandati „Fructe de mare pe plita incinsa”, N-o sa va para rau 😉

„Cervo are o bucatarie bogata si sofisticata, incepand cu preparate traditionale romanesti si terminand cu mancare chinezeasca sau cu orice alt preparat va doreste sufletul, din gastronomia internationala. Tanarul chef Costin are 24 de ani si este foarte pasionat de mancarurile pe care le face. Il poti intreba despre fiecare fel de mancare in pace si nu te lasa pana nu stii exact ce mananci. A creat o reteta proprie de tartar de somon cu avocado si dressing de zmeura, care este la mare cautare printre cunoscatori. Si, de asemenea, rulou de somon cu avocado „imbracat“ in aluat tempura si prajit cateva minute, pana cand devine auriu si crocant. Delicios! Chef Costin a creat, pentru clientii restaurantului, tarta cu branza, in al carei aluat pune un strop de nucsoara si de ghimbir, numai atat cat sa-i dea o savoare aparte, apoi o stropeste cu un sos din fructe de padure. Si nu este singurul desert cu care puteti incheia un pranz.”

COMENTARII

Adauga comentarii