Azi nu gatim. Azi petrecem!

26 ianuarie face parte din Zodia Varsatorului, o zodie de aer. De aceea cei nascuti in aceste zile sunt idealisti, nonconformisti si mult prea independenti, uneori cam dezordonati, utopici, dar intotdeauna altruisti.

Nu cred ca mi s-ar fi potrivit o alta zodie mai bine ca aceasta. Chiar daca sunt de multe ori cu capul in aer, soarta mi-a harazit o familie care sa fie de multe ori cu picioarele pe pamant pentru mine. Si pentru asta le multumesc si ii iubesc nespus, chiar daca de multe ori nu le prea spun. Si ce mi-as putea dori mai mult decat atat? Ce sa-mi mai doresc azi, de ziua mea? Poate sa am un an senin si luminos ca floarea asta. Poate sa am un an in care sa intalnesc numai oameni adevarati, de la care sa am ce invata. Si in mod sigur as vrea un an in care sa am timp sa fac lucrurile care-mi plac.

Va multumesc ca sunteti azi alaturi de mine, dragi prieteni. Azi petrecem!

P.S. si va mai sunt recunoscatoare pentru toate comentariile pe care mi le-ati lasat, si care mi-au adus un premiu deosebit: excursia la Milano. Pup mult.

COMENTARII
    Daniela
    26 Jan 2012
    7:41am

    La multi ani cu sanatate, fericire, impliniri si iubire ! Iti doresc sa ai o sarbatoare ca-n povesti si… drum bun la Milano !!! Daca treceti granita in Elvetia, sa-mi spuneti ca sa ies in autostrada cu steguletul si sa va astept ! Pupici !!!

Adauga comentarii