Desertul invingatorului pentru Asociatia Little People

Azi m-am hotarat sa nu mai trec nepasatoare pe langa cei care sufera. Azi m-am hotarat sa fiu alaturi de cei care stiu cu adevarat ce-i durerea. Azi m-am hotarat sa fiu alaturi de cei care au invatat sa zambeasca printre lacrimi, alaturi de cei care sunt invingatori zi de zi. Asocitia Little People ajuta copiii si tinerii afectati de cancer. Pentru ei, si la invitatia Bucatareselor Vesele, am hotarat sa fac si eu Desertul Invingatorului , ornat cu Leul curajos de culoare galbena. Va invit si pe voi, dragii mei cititori sa intrati pe siteul asociatiei si sa aflati mai multe despre copii si tineri temerari, despre voluntari inimosi, despre viata adevarata.

Cupcakes cu vanilie si mascarpone – Desertul invingatorului

Timp de pregatire: 15 minute
Timp de coacere: 30 minute

Ingrediente  pentru 24 bucati

100 g unt
200 g mascarpone
250 g zahar
3 oua
semintele de la o pastaie de vanilie
1 plic praf de copt
300 g faina
bombonele de ciocolata colorate
Pentru crema
200 g mascarpone
100 g zahar pudra vanilat
colorant galben

 

Mod de pregatire

Untul, mascarponele si zaharul se mixeaza 5 minute la viteza medie. Se adauga ouale pe rand, amestecand dupa fiecare. Se adauga vanilia si se amesteca pana se omogenizeaza.
Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga in crema de mai sus. Se mixeaza la viteza mica, doar pana ce sunt toate omogenizate. Nu se mixeaza mult.
Hartiile de briose se pun in tavile spaciale. Fiecare hartie se umple 3/4/ Deasupra se pun cateva bombonele colorate.
Prajiturile se coc in cuptorul incalzit, 20 de minute la 180 C.
Pentru crema, se amesteca bine cele trei ingrediente.
Cand sunt reci, prajiturile se orneaza cu crema.

COMENTARII

Adauga comentarii