Curry de bame

De data asta in loc de clasica mancare de bame, am adaugat cateva arome indiene. Si asa a aparut acest curry de bame.

Ingrediente pentru 3 persoane

  • 2 borcane mici de bame in sos de tomate (eu le am de asta- vara, dupa cum am spus in postul anterior)
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingurita coriandru praf
  • 1 lingurita chimion (ar trebui praf, dar eu n-am mai avut)
  • 2 lingurite curcuma praf
  • 1 varf de cutit chili
  • 3 linguri ulei (de porumb am folosit eu)
  • sare dupa gust
 

Incalzeste bine uleiul si pune coriandrul si chimionul. Caleste-le usor. Adauga ceapa si caleste-o 2 minute. Adauga curcuma si chili si mai lasa 2 minute.

Pune bamele si sucul de rosii si lasa pana ce se formeaza un sos consistent (cam 5 minute). Potriveste de sare.

COMENTARII
    Mancare indiana cu bame -Cooking with my soul
    25 Jul 2015
    9:01am

    […] sunt legume putin folosite de noi, dar care au un potential gastronomic mare. Eu am facut din ele curry, mancare cu rosii si chiar le-am conservat pentru iarna. De data asta am avut pofta de ceva arome […]

Adauga comentarii