Cupcakes surpriza – Pentru toate doamnele din viata mea, La multi ani de 8 Martie!

Pentru voi, dragile mele care-mi sunteti alaturi, care ma suportati, care ma faceti sa ma simt iubita si apreciata, care ma laudati chiar daca nu merit, care ma sprijiniti in tot ceea ce fac. Pentru cele care ma stiu de cand m-am nascut, dar si pentru cele intrate de curand in viata mea, pentru cele cu care ma vad aproape zi de zi, dar si pentru cele pe care le cunosc doar online, pentru toate doamnele din viata mea, LA MULTI ANI! Cadoul meu pentru voi, dragilor, sunt aceste cupcakes surpriza, in care veti gasi o inima crocanta si aromata ­čśë

cupcakes surpriza umplute

Nu uitati ca puteti printa reteta, sau o puteti salva pentru mai tarziu

CUPCAKEs surpriza

 

Timp de gatire: 15 minute

Timp de coacere: 20 minute

Timp de racire: 1 ora

Timp de ornare: 15 minute

Ingrediente:

  • 250 g faina
  • 120 g unt
  • 2 oua
  • 200 g lapte batut
  • 1/2 lingurita cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 200 g zahar
  • 1/2 de pastaie Tonka, rasa mic
  • colorant rosu
  • 15 bomboane Raffaello
  • 100 g ciocolata alba
  • fulgi de cocos pentru ornat

 

Mod de pregatire:

Bomboanele Raffaello se pun in congelator cu o zi inainte.
Se incalzeste cuptorul la 180 C (cu ventilator). Se pun hartiile in tavile de cupcakes, apoi se amesteca faina cu praful de copt si razatura de tonka.
Se amesteca laptele batut cu colorantul rosu si cacaoa, pana se omogenizeaza bine.Se mixeaza untul, se adauga zaharul, apoi pe rand ouale. Se mixeaza dupa fiecare adaugare. Mixeaza pe rand: 1/3 din faina, 1/2 lapte batut, 1/3 faina, restul de lapte batut, restul de faina.
Se umplu hartiile de cupcakes jumatate cu coca, apoi se pune o bomboana sise  umplu hartiile cu coca. Aceste cupcakes surpriza se coc 20 de minute la 180 C.
Se scot prajiturile din tava si se lasa la racit.
Se incalzeste ciocolata alba la baia de abur. Se unge fiecare cupcake cu ciocolata si se presara cu fulgi de cocos.

cupcakes surpriza umplute

 

La multi ani, de 8 Martie!

cupcakes surpriza umplute

Aceste cupcakes participa la „Dulce Romanie”, care luna aceasta celebreaza (printre altele) Ziua femeii. Multumesc, Paula ­čÖé Nu uitati sa-i vizitati blogul „Enjoy dessert”

COMENTARII

Adauga comentarii