Crema de branza dulce cu masline si ceapa

Nu stiu altii cum sunt, dar eu nu pot pleca de acasa fara sa manac ceva la micul dejun. La fel si cei din familia mea. De aceea trebuie sa gasesc mereu lucruri noi sa le dau, pentru ca (recunosc) ne plictisim repede ­čÖé┬áBranza mi se pare foarte versatila, pentru ca o poti amesteca cu tot felul de ingrediente. Pentru azi, am facut ceva extrem de simplu si care ne-a placut tare mult: o crema de branza dulce cu masline in loc de sare si condimentata cu putina ceapa verde.

Crema de branza dulce cu masline si ceapa

Ingrediente:

  • 200 g branza de vaci (proaspata)
  • 10 masline kalamata, fara samburi
  • 10 g unt moale
  • 1 fir de ceapa verde

 

Mod de preparare:

  • Se pun toate ingredientele intr-un robot de bucatarie/blender si se amesteca bine, pana ce rezulta o pasta.
  • Crema de branza se pastreaza la rece, acoperita cu folie de plastic.
COMENTARII

Adauga comentarii