Cotlet de porc umplut cu pesto

In utima vreme am postat retete si in contul meu de Instagram. De multe ori imi e mai usor sa fotografiez si sa fac mici clipuri cu telefonul. Si apoi totul e postat in Story. Asa s-a intamplat si cu acest cotlet de porc umplut cu pesto. Imaginile nu sunt la fel de clare si frumoase ca cele facute cu aparatul foto, recunosc, dar reteta mi s-a parut atat de gustoasa, incat m-am hotarat sa o postez si aici pe blog.

Cotlet de porc umplut cu pesto

Timp de pregatire 30 minute

Timp de gatire 20 minute

Ingrediente pentru 4 persoane

  • 4 cotlete de porc, nu foarte subtiri
  • 80 g frunze proaspete de busuioc
  • 30 g parmezan
  • 60 ml ulei de masline extravirgin
  • 40 g muguri de pin
  • 2 catei de usturoi
  • sare, piper
  • 4 scobitori

Mod de pregatire

Din busuioc, usturoi, parmezan, ulei,  se face un sos pesto ca aici. E foarte simplu, pur si simplu se pun intr-un robot de bucatarie si se mixeaza.

Cotletele de porc se cresteaza pe lungime, in asa fel incat sa rezulte un buzunar, in care se pune pesto

 

Buzunarul se inchide cu o scobitoare. Cotletele se gatesc la gratar, sau pe tigaia incinsa, sau pe gratarul de aragaz. In jur de 10 minute pe fiecare parte, in functie de cat de groasa este carnea.

COMENTARII

Adauga comentarii