Concurs cu premiu de 350 lei „Retete afrodisiace”

Buna ziua dragilor. M-am intors din concediu cu un concurs nou – nout si foarte atragator. Reprezentantii magazinului online MyMan.ro  va ofera un voucher de cumparaturi de 350 RON. Tot ce trebuie sa faceti e sa va ganditi la o reteta afrodisiaca, sa o gatiti, apoi sa o postati (impreuna cu o fotografie personala)  pe  facebook. Nu uitati sa lasati aici un comentariu cu linkul catre postarea de pe fb, ca sa stim unde cautam cand incepem jurizarea. Si da, castigatorul va fi ales pe baza de jurizare.Nu va fie teama sa faceti fotografiile cu telefonul, chiar daca nu aveti aparat foto. Incercati insa sa le faceti ziua pe lumina, pentru ca asa vor fi mai clare si abia asteptam sa vedem minunatiile de la voi din farfurii (sau pahare, dupa caz :P)

 In magazinul online MyMan.ro veti gasi foarte multe cadouri pentru jumatatea voastra masculina. Dar sa va spun drept au acolo niste sampanie si niste tequilla pe care mi le-as face singura cadou 😉 Numai intrati sa vedeti cu ochii vostri minunatiile.

regulament concurs

Pentru a putea participa la concurs trebuie

1) sa gatiti o Reteta Afrodisiaca, sa-i faceti o fotografie si sa postati pe pagina voastra de Facebook atat reteta, cat si fotografia personala. Daca aveti blog personal, puteti sa scrieti reteta acolo, iar pe facebook sa puneti doar linkul catre postare, precizand ca participati la concurs.

2) sa lasati la aceasta postare un comentariu cu linkul de pe facebook catre reteta.

Daca vreti, puteti sa dati like si paginilor de facebook MyMan.ro si  Cooking with my soul, dar acestea nu sunt conditii obligatorii 🙂 

Concursul se incheie pe 30 august. Pe 1 septembrie va fi desemnat castigatorul. Jurizarea va fi facuta de un reprezentant al magazinului MyMan si de mine.

Premiul consta intr-un voucher in valoare de 350 RON, cu care puteti face cumparaturi din magazinul online MyMan.

 

COMENTARII

Adauga comentarii