Castiga o cina in doi la restaurantul italian „Parma In Tavola”

Am fost zilele trecute sa mananc in Bucuresti. Mi-a placut atat de mult ce am mancat, incat m-am gandit sa impartasesc cu voi bucuria unor preparate gatite cu maiestrie din ingrediente de cea mai buna calitate. Prin urmare azi incepe un mic concurs aici pe blog, prin care poti castiga o cina in doi la restaurantul italian „Parma in Tavola”

Mod de participare: Lasa un comentariu la aceasta postare, in care sa-mi spui ce fel de mancare italiana iti place cel mai mult, sau ce fel italian ai vrea sa gatesti si nu stii cum (poate reusesc sa te ajut). Nu uita sa-ti lasi numele si o adresa de mail, ca sa te pot contacta in caz ca vei castiga.

Daca vrei (nu-i conditie obligatorie) poti da un like paginilor de facebook Cooking with my soul si Parma in Tavola

Durata concursului: 9 – 17 noiembrie 2014

Mod de acordare premiu: prin tragere la sorti (random.org), pe 18 – 19 noiembrie. Voucherul este valabil pana pe 15 decembrie 2014 si va fi trimis prin mail castigatorului. 

Alte informatii: Restaurantul „Parma in tavola” este in Bucuresti, pe Str George Enescu (chiar in centru). Cel care coordoneaza bucataria este  Maurizio Morini – “Chef Parmiggiano” întrucât iubește gastronomia tipică a culturii italiene, în special pe cea natală, din Parma. Președinte timp de 12 ani al Asociației Italiene Sommelier (AISParmense), este un excelent cunoscător al universului vinului și a asocierii acestuia cu diferitele preparate.

Un bucatar desăvârșit și un caracter sociabil, iubește să comunice deschis cu invitații săi și să răspundă la orice întrebare, detaliu vital pentru a fi bucătar la nivel înalt, iar de la Parma In Tavola acest lucru nu lipsește! Începându-și cariera cu o vastă experiența mai întâi la Parizzi, la doar 23 ani deschide “Spiga d’oro” în Sorbolo, primul său restaurant; după câțiva ani mai înregistrează un succes gestionând împreună cu prietenul Parizzi faimosul Locanda della Moiana în Castelul Felino, tot în provincia Parma, unde se perfecționează într-un stil de gătit cu o abundență de feluri de mâncare rafinate și exclusive.

Un meniu ce inspiră simplitate, dar cu un aer impresionant, o experiență unică ce combină gust, miros și culoare, toate asociate cu cele mai bune vinuri alese chiar de El, pentru a se contopi spre perfecțiune cu preparatele existente în meniu.

Si cateva imagini (foarte sugestive zic eu), ca sa stiti la ce bunataturi sa va asteptati:

Castiga o cina in doi la restaurantul italian "Parma In Tavola"
Platou cu mezeluri tipice Parma si branza parmiggiano
Castiga o cina in doi la restaurantul italian "Parma In Tavola"
Focaccia proaspat scoasa din cuptor
Castiga o cina in doi la restaurantul italian "Parma In Tavola"
Meet the Chef
Punta de vita alla Parmigiana si cartofi la cuptor
File de vita la gratar cu prosciutto crudo de Parma si tarta de cartofi
Cotlet de miel cu susan si legume sote
Cum sa gatesti adevarata mancare italiana. Wisdom in direct de la Chef Maurizio Morini
Putin social media
Mousse de ciocolata cu miez de nuga (torroncino)
Semifreddo Rocher <3 <3 <3

 

Tarta de pere si ciocolata
COMENTARII
    Petraru Craita Amalia
    10 Nov 2014
    6:59am

    Imi plac foarte mult paste italienesti in orice combinatie, insa preferatele mele sunt cele bologneze. La fel de mult imi place lasagna.

Adauga comentarii