
Castiga o cina in doi la restaurantul italian „Parma In Tavola”

Am fost zilele trecute sa mananc in Bucuresti. Mi-a placut atat de mult ce am mancat, incat m-am gandit sa impartasesc cu voi bucuria unor preparate gatite cu maiestrie din ingrediente de cea mai buna calitate. Prin urmare azi incepe un mic concurs aici pe blog, prin care poti castiga o cina in doi la restaurantul italian „Parma in Tavola”
Mod de participare: Lasa un comentariu la aceasta postare, in care sa-mi spui ce fel de mancare italiana iti place cel mai mult, sau ce fel italian ai vrea sa gatesti si nu stii cum (poate reusesc sa te ajut). Nu uita sa-ti lasi numele si o adresa de mail, ca sa te pot contacta in caz ca vei castiga.
Daca vrei (nu-i conditie obligatorie) poti da un like paginilor de facebook Cooking with my soul si Parma in Tavola
Durata concursului: 9 – 17 noiembrie 2014
Mod de acordare premiu: prin tragere la sorti (random.org), pe 18 – 19 noiembrie. Voucherul este valabil pana pe 15 decembrie 2014 si va fi trimis prin mail castigatorului.
Alte informatii: Restaurantul „Parma in tavola” este in Bucuresti, pe Str George Enescu (chiar in centru). Cel care coordoneaza bucataria este Maurizio Morini – “Chef Parmiggiano” întrucât iubește gastronomia tipică a culturii italiene, în special pe cea natală, din Parma. Președinte timp de 12 ani al Asociației Italiene Sommelier (AISParmense), este un excelent cunoscător al universului vinului și a asocierii acestuia cu diferitele preparate.
Un bucatar desăvârșit și un caracter sociabil, iubește să comunice deschis cu invitații săi și să răspundă la orice întrebare, detaliu vital pentru a fi bucătar la nivel înalt, iar de la Parma In Tavola acest lucru nu lipsește! Începându-și cariera cu o vastă experiența mai întâi la Parizzi, la doar 23 ani deschide “Spiga d’oro” în Sorbolo, primul său restaurant; după câțiva ani mai înregistrează un succes gestionând împreună cu prietenul Parizzi faimosul Locanda della Moiana în Castelul Felino, tot în provincia Parma, unde se perfecționează într-un stil de gătit cu o abundență de feluri de mâncare rafinate și exclusive.
Un meniu ce inspiră simplitate, dar cu un aer impresionant, o experiență unică ce combină gust, miros și culoare, toate asociate cu cele mai bune vinuri alese chiar de El, pentru a se contopi spre perfecțiune cu preparatele existente în meniu.
Si cateva imagini (foarte sugestive zic eu), ca sa stiti la ce bunataturi sa va asteptati:











Adauga comentarii
Pentru a putea comenta trebuie sa fiti autentificat.
Nu am mancat multe mancaruri cu specific italian, insa imi plac pastele si mi-ar placea sa stiu sa le fac de la zero, nu sa le cumpar si sa le arunc in oala, la fiert.
Ador lasagna cu legume!
Ador cannelloni cu legume si multa, multa mozzarela!!
spaghete milaneze
Imi plac foarte mult paste italienesti in orice combinatie, insa preferatele mele sunt cele bologneze. La fel de mult imi place lasagna.