Cartofi cu schinduf si mustar negru

 O reteta ata de simpla si atat de gustoasa n-am mai facut de mult. Acesti cartofi cu schinduf si mustar negru seamana putin cu cartofii prajiti, dar au o aroma deosebita.

Cartofi cu schinduf si mustar negru

Ingrediente pentru 3 persoane
  • 4 cartofi mari
  • 2 lingurite chimion, seminte
  • 1/4 lingurita schinduf, seminte
  • 2 lingurite mustar negru, seminte
  • 2 linguri susan, seminte
  • 1/4 lingurita curcuma
  • sare, dupa gust
  • piper negru, dupa gust
  • 6 linguri ulei
  • 1/2 lamaie, zeama
 Mod de pregatire:
Fierbe cartofii in coaja, lasa-i sa se raceasca, curata-i de coaja si taie-i cubulete.
Incinge uleiul intr-o tigaie mare. Pune condimentele in urmatoarea ordine (prajeste putin pe fiecare): chimion, schinduf, mustar, susan, curcuma. Adauga cartofii, pune putina sare si piper si prajeste-i putin. Intoarce-i pe cealalta parte, pune restul de sare, piper si zeama de lamaie si prajeste-i 5 minute.
Serveste-i calzi fie simpli, fie ca garnitura la friptura. Pofta buna.

Reteta este adaptata dupa condimenteweb.ro

COMENTARII

Adauga comentarii