Bruschete cu salata caprese

Putina aroma italiana nu strica nimanui niciodata. Azi am avut nevoie de putin soare cu aroma de busuioc. Asa ca am „gatit” bruschete cu salata caprese. Salata asta e asa de bine cunoscuta, ca nici nu-mi vine sa scriu despre ea. Vreau doar sa va spun ca italenii stiu sa manance tare bine, asa ca au pus in salata asta numai arome de prim rang: rosii, mozzarella, busuioc, ulei de masline. Magnific! Eu le-am pus pe toate pe niste paine prajita racaita cu un catel de usturoi, asa ca nimeni nu poate sa le reziste. Am dreptate?

Nu uitati ca puteti printa reteta ­čśë Sa aveti pofta!

Poti gasi aceasta reteta si pe siteul iCook.to

 

Bruschete cu salata caprese

Timp de pregatire: 20 minute

Ingrediente pentru 2 persoane:

  • 4 felii de paine
  • 1 catel de usturoi
  • 4 bucati de mozzarella
  • 4 rosii mici
  • 8 masline kalamata
  • 6 frunze de busuioc proaspete
  • putin oregano uscat
  • sare dupa gust
  • ulei de masline extravirgin

 

Mod de preparare:

Rosiile si mozzarella sa taie cuburi mici. Se amesteca cu maslinele, frunzele de busuioc rupte in bucati, oregano, sare si ulei. Se amesteca.
Painea se prajeste si se freaca cu usturoi. Deasupra se pune salata si se stropeste cu putin ulei de masline.

COMENTARII

Adauga comentarii