Biscuiti fragezi cu cocos ciocolata si migdale

Am facut acesti biscuiti fragezi cu cocos intr- o seara de sambata. Ma saturasem sa mancam dimineata la cafea/lapte biscuiti cumparati. Prin urmare, duminica dimineata  rontaiam tacticoasa dintr-unul, cand m-a strafulgerat ideea: pai biscuitii astia sunt asa de buni si fragezi, ca ar trebui impartasiti cu toata lumea care participa la Tea Party-ul lui Emily. Ce ma fac eu, insa, pentru ca temele petrecerii sunt verde lime si roz , iar in tona mea de farfurii, cani, servete, si alte maruntisuri nu posed aceste culori! M-am pus pe cautat si, Victorie! Verdele nu e chiar lime si rozul e cam ciclam, dar am gasit ceva. Prin urmare, Emily, acesti biscuiti sunt pentru tine si petrecerea ta <3

Biscuiti fragezi cu cocos ciocolata si migdale

Ingrediente:
  • 300 g unt moale
  • 150 g zahar brun
  • 100 g zahar tos
  • 100 g fulgi de cocos
  • 50 g migdale maruntite
  • 3 oua
  • 400 g faina
  • 1 1/2 lingurita praf de copt
  • 100 g ciocolata neagra, taiata marunt
  • 2 pastai de vanilie, semintele
  • migdale pentru decor

Biscuiti fragezi cu cocos
Mod de pregatire
  •  Incalzeste cuptorul la 180 C. Pune hartie de copt in doua tavi mari de aragaz.
  • Pe una din tavi intinde fulgii de cocos si pune-i in cuptor cateva minute, ca sa se aureasca. Ai mare grija pentru ca se ard foarte usor!
  • Amesteca faina cernuta cu praful de copt, fulgii de cocos si migdalele maruntite.
  • Mixeaza untul si zaharul cateva minute, pana se omogenizeaza.
  • Adauga ouale pe rand si semintele de vanilie, amestecand dupa fiecare.
  • Mixeaza inauntru amestecul de faina. Adauga si ciocolata si amestec-o cu o lingura.
  • Cu ajutorul a doua linguri pune bile de coca in tava, la distanta de 2-3 cm una de alta (biscuitii se lasa putin la copt).
  • Coace biscuitii cam 10 minute, la 180 C. In final trebuie sa fie usor auriti.
  • Scoate biscuitii din tava si raceste-i pe un gratar.
Biscuiti fragezi cu cocos
COMENTARII

Adauga comentarii