
Biscuiti fragezi cu cocos ciocolata si migdale

Biscuiti fragezi cu cocos ciocolata si migdale
- 300 g unt moale
- 150 g zahar brun
- 100 g zahar tos
- 100 g fulgi de cocos
- 50 g migdale maruntite
- 3 oua
- 400 g faina
- 1 1/2 lingurita praf de copt
- 100 g ciocolata neagra, taiata marunt
- 2 pastai de vanilie, semintele
- migdale pentru decor
- Incalzeste cuptorul la 180 C. Pune hartie de copt in doua tavi mari de aragaz.
- Pe una din tavi intinde fulgii de cocos si pune-i in cuptor cateva minute, ca sa se aureasca. Ai mare grija pentru ca se ard foarte usor!
- Amesteca faina cernuta cu praful de copt, fulgii de cocos si migdalele maruntite.
- Mixeaza untul si zaharul cateva minute, pana se omogenizeaza.
- Adauga ouale pe rand si semintele de vanilie, amestecand dupa fiecare.
- Mixeaza inauntru amestecul de faina. Adauga si ciocolata si amestec-o cu o lingura.
- Cu ajutorul a doua linguri pune bile de coca in tava, la distanta de 2-3 cm una de alta (biscuitii se lasa putin la copt).
- Coace biscuitii cam 10 minute, la 180 C. In final trebuie sa fie usor auriti.
- Scoate biscuitii din tava si raceste-i pe un gratar.
Adauga comentarii
Pentru a putea comenta trebuie sa fiti autentificat.
Hmm vreau sa rontai si eu macar unul!! Pupicei! Ne intalnim la party!! 🙂
draga mea, arata fabulos iar combinatia e divina ♥
pupicei
Mmm, tare apetisanta combinatia!Yummy!Pup!
Mama ce bunatati!!! Vreau si eu… un castron plin, cu tot cu castronel.. eventual cate unul din fiecare culoare… 🙂 Sorry, dar am o pasiune ptr … castroane :)))
Pupici
Daaa si mie imi place sa mananc dimineata la cafea biscuiti/prajiturele homemade… Foarte frumoasa prezentarea!