cauta retete sau articole
07/03/2010

Pe unde mai poti manca un peste…

Recunosc: sunt o avida mancatoare de peste. Prajit, la gratar, marinat, plachie, batog, afumat, crap, salau, somn, scrumbie, cega, pesti mici si mari au fost savurati in familia mea de cand ma stiu. Problema...
12/01/2010

Blat de bezea

Acest blat de bezea se poate folosi in combinatie cu alte blaturi si cu diverse creme. Chiar daca pare complicat, nu este. Din cate am vazut eu atunci cand l-am facut trebuie sa aveti grija la doua tehnici:...
11/01/2010

Blat Genoise

Acest blat genoise nu contine nici un fel de elevatori chimici (praf de copt sau bicarbonat). El creste la copt numai de la ouale mixate foarte bine. De aceea cand se incorporeza celelalte ingrediente...
04/01/2010

Garnitura de orez simplu

Ingrediente: 1 cana mare (de ceai) de orez Basmati (cu bobul lung) 2 cani apa 2 linguri ulei Optional: diferite condimentele, dupa gust (chimen, coriandru, sofran, curcuma, cardamom, s.a.) sare dupa gust...
1 25 26 27