Recunosc: sunt o avida mancatoare de peste. Prajit, la gratar, marinat, plachie, batog, afumat, crap, salau, somn, scrumbie, cega, pesti mici si mari au fost savurati in familia mea de cand ma stiu. Problema...
Acest blat de bezea se poate folosi in combinatie cu alte blaturi si cu diverse creme. Chiar daca pare complicat, nu este. Din cate am vazut eu atunci cand l-am facut trebuie sa aveti grija la doua tehnici:...
Acest blat genoise nu contine nici un fel de elevatori chimici (praf de copt sau bicarbonat). El creste la copt numai de la ouale mixate foarte bine. De aceea cand se incorporeza celelalte ingrediente...
Ingrediente: 1 cana mare (de ceai) de orez Basmati (cu bobul lung) 2 cani apa 2 linguri ulei Optional: diferite condimentele, dupa gust (chimen, coriandru, sofran, curcuma, cardamom, s.a.) sare dupa gust...
Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare posibilă. Informațiile cookie sunt stocate în browserul dvs. și efectuează funcții cum ar fi recunoașterea dvs. atunci când vă întoarceți pe site-ul nostru și ajutând echipa noastră să înțeleagă ce secțiuni ale site-ului vă găsiți cele mai interesante și mai utile.
Cookie-urile strict necesare
Cookie-urile strict necesare trebuie să fie activate în orice moment, astfel încât să putem salva preferințele pentru setările cookie-urilor. p>
Dacă dezactivezi aceste cookie-uri, nu vom putea să-ți salvăm preferințele. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vizitezi acest sit va trebui să activezi sau să dezactivezi cookie-urile din nou.
Cookie-uri terțe
Acest site web folosește Google Analytics pentru a colecta informații anonime, precum numărul de vizitatori ai site-ului și cele mai populare pagini.
Menținerea acestui cookie activat ne ajută să îmbunătățim site-ul nostru.
Te rog activează mai întâi cookie-urile strict necesare ca să-ți putem salva preferințele!